sigla bancuri365

Cateva bancuri cu barmani

 

Un betivan intreaba barmanul:
- Cata bere vindeti pe zi?
- Cam patru butoaie…
- Vreti sa va spun cum ati putea sa vindeti cinci butoaie pe zi?
Barmanul interesat:
- Cum?
- Umpleti halbele ca lumea...

----------

Intr-un bar din New York un arab ii zice barmanului:
-Hadi bahra maji Pepsi!
Barmanul se uita mirat:
-Un pahar mare cu ce?

----------

La psihiatru se prezintă un barman.
- Domnule doctor, ieri a intrat un client în bar, a cerut un coniac, l-a băut, după care a mâncat tacticos paharul, cu excepţia piciorului. Credeţi că este nebun?
- Mai mult ca sigur! Piciorul este partea cea mai gustoasă!...

----------

Un tip intră într-un bar şi comandă cea mai scumpă băutură.
Barmanul îi pune în pahar, după care zice:
- E din partea casei.
Tipul se miră, şi comandă cea mai scumpă marcă de ţigări.
Barmanul îi dă un pachet şi-i spune:
- E din partea casei.
- Ce bar e ăsta? întreabă tipul. Aş vrea să-l cunosc personal pe şef.
- Nu se poate, e în biroul lui, cu nevastă-mea.
- Şi de ce nu-l poţi chema?
- Păi, e ocupat să-i facă lui nevastă-mea ce-i fac eu barului lui.

Cateva bancuri cu bucatari

Se pare ca bucatarii au scapat de umorul romanesc pentru ca am incercat sa caut cat mai multe bancuri cu ei insa nu am gasit decat pe cele de mai jos. Se pare ca multi isi doresc ca mancarea sa fie buna asa ca nu spun bancuri cu bucatari pentru a nu se pune rau cu ei. Iata mai jos bancurile gasite:

Moare un bucatar si se duce in iad.
Dracu il ia de la poarta Iadului si il conduce spre celula sa.
Mergand ei doi pe coridor se aude un tipat “aaaaaaaaauuuuuuuu” la care bucatarul:
– Ce a fost asata?
– Un tamplar caruia i se bat cuie in picior.
Mai merg ei si se aude iarasi un strigat “aaaaaauuuu” la care bucatarul intreaba:
– Asta ce a mai fost?
– Un potcovar caruia i se bat potcoave in talpa.
Merge bucataru ce merge si incepe sa rada.
La care dracu spune:
– De ce razi?
– Pai mie nu ai ce sa imi faci ca eu am fost bucatar!
– Ei nu, tie iti fac ouale omleta!

bucataria si facebookul

----------

Pe un vas al marinei militare americane era un bucătar chinez.
Scund şi slab, acesta era ţinta glumelor proaste făcute de echipaj, glume la care, oricât de proaste ar fi fost, nu se supăra niciodată.
Într-o seară, după câteva luni, echipajul s-a hotărât că este timpul să termine cu glumele proaste, motiv pentru care l-au chemat să-l înştiinţeze:
– Uite, de când eşti pe vas, ţi-am făcut tot felul de glume şi tu nu te-ai supărat deloc. De azi îţi promitem că nu o să-ţi mai facem nici-o gluma proastă.
– Bine, dacă voi promiteţi că nu mai faceţi glume proaste, atunci şi eu promit că nu mai fac pipi în ciorba voastră!

----------

Bula era bucatar pe o nava.
Luase aragazul foc si Bula, fiind balbait striga:
-Re-Re-Re-Repede ca-i foc!!!
Astia sar in apa.
Aceeasi scena si a doua zi si a3-a iar in a 4-a capitanul le zice marinarilor:
- Cand il auziti pe bula ca striga RE voi sariti in apa da?
-TRAITI (striga grupul)
A 5-a zi
Bula: RE-RE-RE
Echipajul tot sare in apa
Bula: Rechini mai prostilor!!!

----------

Patronul unui restaurant gusta mancarea gatita de un nou bucatar si se stramba nemultumit.
- Ai spus ca ai lucrat si in Franta? intreaba patronul.
- Da domnule! In timpul ultimului razboi, la o cantina a ofiterilor. Am fost si ranit de cateva ori!
- Ai avut bafta! Daca eram eu pe acolo, te omoram!

----------

Un tip pleaca sa lucreze pe un vapor.
Dupa vreo 3 luni de zile, singur, tanar si fara femei nu mai rezista si se duce la un marinar mai vechi.
- Auzi, nene, voua, cand vi se face de femei, ce faceti aici, pe vapor?
- Pai, dom'ne, pentru situatii disperate avem un bucatar.
Cand aude asta se scarbeste si pleaca. Dupa inca 3 luni nu mai rezista si se duce iar la tipul ala:
- Auze, nene, ia zi cum e cu bucatarul ala!
- Pai... 400 de $.
- Cat? 400? Pai de banii astia imi iau cea mai buna gagica din port!
- Da, dar hai sa-ti explic. 100 de $ mie, ca intermediez afacerea, 100 capitanului, ca el nu prea e de acord cu treburile astea, si cate 100 la doi vlajgani care sa-l tina pe bucatar, ca nici el nu prea e de acord cu treburile astea!

                                                                     

Ce trebuie sa faci ca sa ai succes cu un restaurant

Pe Bulevardul Magheru erau două restaurante cu grătar, bere, vin select etc.
Primul restaurant era mereu plin, clienţii intrau unul după altul, ba stăteau şi la rând ca să intre şi să comande mititei.
Responsabilul, nea Gogu, a fost chiar nevoit să pună şi un nou grătar afară, în curte, ca să satisfacă cererea.
Cel de-al doilea restaurant era mereu gol.
Responsabilul, Florescu, stătea chiar afară şi invită clienţii care nu prea intrau.
După un timp, şi-a luat Florescu inima în dinţi şi l-a întrebat pe nea Gogu:
– Spune-mi, te rog, cum se face că la matale e coadă la mititei şi la mine nu e nimeni? Ce pui matale în ei?
– Pun jumătate carne şi jumătate.. r*h*t.
– Aaa, zice Florescu, matale pui şi carne…

De ce ospatarul nu vroia sa vina

Un ospătar bătrân a decedat.
Făcându-i-se dor de el, văduva lui încearcă să-i cheme spiritul. Acesta nu se lasă invitat la şedinţele de spiritism.
- Costele, de ce eşti rău, Costele? zise văduva. De ce nu vrei să vii când te chemăm?
- Pentru că eu nu servesc la masa asta.

ce dorea clientul de la chelner

Cele mai bune bancuri cu chelneri

 

Unul din personajele de pe la noi pe seama caruia au aparut o multime de bancuri si glume este chelnerul. El a fost in centrul atentiei romanului din simplul fapt ca pe vremea lui Ceausescu la restaurante serviciile erau de foarte proasta calitate si pentru acest lucru nu putea fi tras la raspundere decat ospatarul si bucatarul. Iata in continuare cateva bancuri cu bucatari, care speram sa va placa:

 

Ospătar, opreşte ventilatorul acela! M-a cam luat cu rece.
- Fiţi fără grijă, domnule, imediat o să va aduc notă de plata şi o să va ia căldurile...

----------

Se duce un roman in Spania. Ce sa faca in timpul liber? Se duce la corida.
Dupa corida, rupt de foame, se duce la restaurant si cere meniul.
Ii aduce chelnerul meniul si, cand sa comande, toate extrem de scumpe. Cand, la sfarsitul listei, vede ceva ce suna ciudat, dar era ieftin.
Cere si ii aduce chelnerul doua chestii mari, rotunde... bune rau.
A doua zi, are acelasi program.
Comanda, numa ca acu' i-a adus, la acelasi pret, niste chestii mult mai mici.
- Chelner, ieri, cu aceiasi bani, am mancat niste d'alea bune, mari iar acu' sunt asa de mici!
- Pai ieri a murit taurul, azi a murit toreadorul.

----------

- Recunoasteti, intreaba judecatorul, ca l-ati agresat pe chelner si l-ati ranit grav?
- Recunosc, spuse, spasit, acuzatul.
- Si cu ce l-ati lovit?
- Cu friptura pe care mi-a servit-o.

----------

Clientul intreaba chelnerul:
- Cu ce ma puteti servi?
- Ciorba de fasole flambata, supa de perisoare flambata, gratar flambat, inghetata flambata...
- Dar de ce toate flambate?
- Arde bucataria...

 Cele mai bune bancuri cu chelneri

- Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os!
- Da, domnule, v-am adus-o. Care este problema?
- Vrei sa vezi daca nu cumva carnea a ramas in bucatarie?

----------

Clientul catre ospatar:
– Nu-mi plac surprizele, asa ca va zic de acum: am numai 50 de lei la mine. Ce-mi recomandati?
Ospatarul:
– Un alt restaurant.

---------- 

- Sa stii, ospatar, ca în localul vostru ma simt ca acasa.
- Va place atât de mult la noi?
- Da’ de unde! Nici acolo, ca si aici, nu ma baga nimeni în seama.

----------

Seful de sala îl întreaba pe ospatar:
– I-ai facut clientului de la masa 3 nota de plata?
– Da, domnule.
– Extraordinar tip! Continua sa zâmbeasca.

----------

Chelner, pestele asta pe care l-am mâncat nu a fost cumva rac?
– Nu, domnule, dar de ce ma întrebati?
– Fiindca îmi vine înapoi pe gât!

----------

Doi pitici merg la restaurant.
– Chelner, doi mici, comandă unul.
– Asta văd şi eu singur, insa ce doriţi să mâncaţi?

 

 

----------

Clientul:
- Vaiii, ai vărsat supa pe hainele soţiei mele, dle chelner!
Chelnerul:
- Nu-i nici o nenorocire, că supa este apă chioară!

----------

– Care este cea mai mare dorinta a dumneavoastra, a chelnerilor? întreaba un reporter, în cadrul unui interviu.
– Clientii sa manânce acasa, iar bacsisul sa-l trimita prin mandat postal.

----------

Un marinar batran il intreaba pe chelner:
- Cum se numeste apa asta chioara?
- Supa, domnule .
- Ia te uita, minune! Am navigat 30 de ani prin supa, fara sa stiu cum ii zice.

Clientul:
– Ce fel de restaurant e asta? Ciorbă nu mai este, felul doi nu mai este, desert nu mai este…aduceţi-mi haina, vă rog!
Chelnerul:
– Este un restaurant cu specific românesc: nici haina nu mai este!

 

Daca v-a placut cititi si alte bancuri cu chelneri:

Un tip intra intr-un local si ii spune chelneritei:
− Vreau un sandwich cu o felie de paine alba, una de paine neagra şi una de paine integrala, prajite mediu. Pune sunca şi branza pe stratul de jos, puiul, frunza de laptuca si rosia pe stratul de sus. Pune maioneza pe fiecare strat. taie cojile şi taie-l in patru, cu cate o felie de muratura pe fiecare si o scobitoare care să tina la un loc fiecare sfert. Ai inteles?
− S-a facut, zise chelnarita.
Apoi striga spre bucatarie:
– Un sandwich pentru un arhitect. Aduc şi planurile imediat.

 

Ospătar, opreşte ventilatorul acela! M-a cam luat cu rece.
-Fiţi fără grijă, domnule, imediat o să va aduc notă de plata şi o să va ia căldurile...

 

Clientul către ospătar:
- Nu-mi plac surprizele, aşa că vă zic de acum: am numai 50 de lei la mine. Ce-mi recomandaţi?
Ospatarul:
- Un alt restaurant.

 

- Care este cea mai mare dorinta a dumneavoastra, a chelnerilor? intreaba un reporter in cadrul unui interviu.
- Clientii sa manance acasa, iar bacsisul sa-l trimita prin mandat postal.

 

- Nu valoreaza cine stie ce vinul dumneavoastra.
- Nu cred, zice ospatarul. O sa vedeti cand veti plati.