sigla bancuri365

De ce ospatarul nu vroia sa vina

Un ospătar bătrân a decedat.
Făcându-i-se dor de el, văduva lui încearcă să-i cheme spiritul. Acesta nu se lasă invitat la şedinţele de spiritism.
- Costele, de ce eşti rău, Costele? zise văduva. De ce nu vrei să vii când te chemăm?
- Pentru că eu nu servesc la masa asta.

ce dorea clientul de la chelner

Cele mai bune bancuri cu chelneri

 

Unul din personajele de pe la noi pe seama caruia au aparut o multime de bancuri si glume este chelnerul. El a fost in centrul atentiei romanului din simplul fapt ca pe vremea lui Ceausescu la restaurante serviciile erau de foarte proasta calitate si pentru acest lucru nu putea fi tras la raspundere decat ospatarul si bucatarul. Iata in continuare cateva bancuri cu bucatari, care speram sa va placa:

 

Ospătar, opreşte ventilatorul acela! M-a cam luat cu rece.
- Fiţi fără grijă, domnule, imediat o să va aduc notă de plata şi o să va ia căldurile...

 

Se duce un roman in Spania. Ce sa faca in timpul liber? Se duce la corida.
Dupa corida, rupt de foame, se duce la restaurant si cere meniul.
Ii aduce chelnerul meniul si, cand sa comande, toate extrem de scumpe. Cand, la sfarsitul listei, vede ceva ce suna ciudat, dar era ieftin.
Cere si ii aduce chelnerul doua chestii mari, rotunde... bune rau.
A doua zi, are acelasi program.
Comanda, numa ca acu' i-a adus, la acelasi pret, niste chestii mult mai mici.
- Chelner, ieri, cu aceiasi bani, am mancat niste d'alea bune, mari iar acu' sunt asa de mici!
- Pai ieri a murit taurul, azi a murit toreadorul.

 

- Recunoasteti, intreaba judecatorul, ca l-ati agresat pe chelner si l-ati ranit grav?
- Recunosc, spuse, spasit, acuzatul.
- Si cu ce l-ati lovit?
- Cu friptura pe care mi-a servit-o.

 

Clientul intreaba chelnerul:
- Cu ce ma puteti servi?
- Ciorba de fasole flambata, supa de perisoare flambata, gratar flambat, inghetata flambata...
- Dar de ce toate flambate?
- Arde bucataria...

 Cele mai bune bancuri cu chelneri

- Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os!
- Da, domnule, v-am adus-o. Care este problema?
- Vrei sa vezi daca nu cumva carnea a ramas in bucatarie?

 

Clientul catre ospatar:
– Nu-mi plac surprizele, asa ca va zic de acum: am numai 50 de lei la mine. Ce-mi recomandati?
Ospatarul:
– Un alt restaurant.

 

- Sa stii, ospatar, ca în localul vostru ma simt ca acasa.
- Va place atât de mult la noi?
- Da’ de unde! Nici acolo, ca si aici, nu ma baga nimeni în seama.

 

Seful de sala îl întreaba pe ospatar:
– I-ai facut clientului de la masa 3 nota de plata?
– Da, domnule.
– Extraordinar tip! Continua sa zâmbeasca.

 

Chelner, pestele asta pe care l-am mâncat nu a fost cumva rac?
– Nu, domnule, dar de ce ma întrebati?
– Fiindca îmi vine înapoi pe gât!

 

Doi pitici merg la restaurant.
– Chelner, doi mici, comandă unul.
– Asta văd şi eu singur, insa ce doriţi să mâncaţi?

 

Clientul:
- Vaiii, ai vărsat supa pe hainele soţiei mele, dle chelner!
Chelnerul:
- Nu-i nici o nenorocire, că supa este apă chioară!

 

– Care este cea mai mare dorinta a dumneavoastra, a chelnerilor? întreaba un reporter, în cadrul unui interviu.
– Clientii sa manânce acasa, iar bacsisul sa-l trimita prin mandat postal.

 

Un marinar batran il intreaba pe chelner:
- Cum se numeste apa asta chioara?
- Supa, domnule .
- Ia te uita, minune! Am navigat 30 de ani prin supa, fara sa stiu cum ii zice.

Clientul:
– Ce fel de restaurant e asta? Ciorbă nu mai este, felul doi nu mai este, desert nu mai este…aduceţi-mi haina, vă rog!
Chelnerul:
– Este un restaurant cu specific românesc: nici haina nu mai este!

 

Daca v-a placut cititi si alte bancuri cu chelneri:

Un tip intra intr-un local si ii spune chelneritei:
− Vreau un sandwich cu o felie de paine alba, una de paine neagra şi una de paine integrala, prajite mediu. Pune sunca şi branza pe stratul de jos, puiul, frunza de laptuca si rosia pe stratul de sus. Pune maioneza pe fiecare strat. taie cojile şi taie-l in patru, cu cate o felie de muratura pe fiecare si o scobitoare care să tina la un loc fiecare sfert. Ai inteles?
− S-a facut, zise chelnarita.
Apoi striga spre bucatarie:
– Un sandwich pentru un arhitect. Aduc şi planurile imediat.

 

Ospătar, opreşte ventilatorul acela! M-a cam luat cu rece.
-Fiţi fără grijă, domnule, imediat o să va aduc notă de plata şi o să va ia căldurile...

 

Clientul către ospătar:
- Nu-mi plac surprizele, aşa că vă zic de acum: am numai 50 de lei la mine. Ce-mi recomandaţi?
Ospatarul:
- Un alt restaurant.

 

- Care este cea mai mare dorinta a dumneavoastra, a chelnerilor? intreaba un reporter in cadrul unui interviu.
- Clientii sa manance acasa, iar bacsisul sa-l trimita prin mandat postal.

 

- Nu valoreaza cine stie ce vinul dumneavoastra.
- Nu cred, zice ospatarul. O sa vedeti cand veti plati.