sigla bancuri365

La Constanta, delfinilor le-au crescut cuculetul (18+)

Nene, cum ar fi sa te duci si tu cu nevasta-ta si juniorii intr-un magazin sa iti faci cumparaturile din week end cand deodata sa vina fiica-ta la tine cu o jucarie in mana ca cea din imagine si sa te intrebe ce fel de delfin e ala ca nu seamana cu ala pe care il stie ea din cartile de biologie.

Pe moment o sa scapi luand-o prin invaluire si aratandu-i raionul de dulciuri, insa ea va vedea la stiri reportajul despre jucariile speciale care se gasesc prin Constanta si normal ca o sa isi revendice dreptul la informatii complete. Pe care i le va da nevasta-ta ca ea a vrut la cumparaturi, nu tu.

Trecand peste situatia ipotetica de mai sus, eu unul stau si ma intreb, chiar nu mai verifica nimeni nimic in tara asta? Nu de alta da o sa cumparam creioane de la librarie si o sa primim vibratoare sau mai stiu eu ce tampenii

Dar iata si jucariile buclucase

Delfini cu jucarica

Dupa ce am terminat de scris despre bietii delfini carora le-au crescut cuculetul am dat peste alta minunatie: painea sub forma de pe**s.

Probabil ca acum trebuie sa ii credem pe unii care iti raspund cu "am mancat o p**a" cand le pui intrebarea "ce ai mancat azi?"

paine in forma ciudata

Sincer nu imi dau seama cine e vinovat pentru eroarea din imaginile de mai jos, insa daca nici cei de la Politia Locala Sebes si nici cei care au facut autocolantul nu au citit ce au scris pe el, e de rasul curcilor. Sper sa fie totusi o imagine photoshopata si masina asta sa nu existe in realitate

Greseala politiei locale sebes 2

greseala politiei locale sebes 1

 

Cum se arata cine e seful in familie

Si uite asa s-a gandit doamna Ionescu sa arate la toata lumea cine e tartorul din familia ei

sa se stie cine e sefa in casa

Muncitori pe scara

La multe dintre imaginile de mai jos, candle-am vazut prima data mi s-a facut rau, si asta pentru ca am rau de inaltime. Nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca multi dintre cei fotografiati nu stateau pur si simplu pe scarile respective ci avea ceva de lucru.

Dar iata in continuare cateva imagini cu temerari la inaltime:

Am inceput cu o pozitie mai sigura, pentru ca trebuie sa recunoastem ca acea cupa de buldozer este destul de sigura pentru a tine scara cu omuletul pe ea. Ce anume nu cred ca au luat in calcul cei doi este faptul ca respectivul cos sa nu reziste fortelor laterale ale scarii, insa aici e alta poveste.

Un muncitor urcat pe scara pusa intr-o cupa de buldozer

Mai jos este o varianta mai high a celei de mai sus, cu mentiunea ca nocturna de pe teren este mult mai stabila decat cosul casei.

Cum muncesc unii la inaltime

Asta are incredere deplina in cel care a montat balustrada respectiva, de si-a prins scara de ea.

 lucrul cu scara la inaltime

Cred ca voia sa vada finala Champions League de omuletul are tupeul sa regleze antena din pozitia aia

lucrul cu scara la inaltime

Asta cu siguranta ar trebui angajat la circ

lucrul cu scara la inaltime

Daca nu ai scara folosesti tot ce ai in dotare, ca in imaginea de mai jos

lucrul cu scara la inaltime 4

Cum arata lacul in care nu te poti ineca

Asa arata lacul in care nu te poti ineca chiar daca nu ai habar sa inoti deloc. Este probabil cel mai sigur lac de pe glob si iata acesta se gaseste la noi in Romania

lacul in care nu te poti ineca

Si daca tot vorbim de inotat iata si un banc despre asta:

Gigel ia lectii de inot.
- Cred ca pentru azi ajunge, domn instructor.
- De ce, Gigel?
- Nu-mi mai este sete!

Mobila care nu te paraseste niciodata

Corpul asta de mobila este facut ca sa te tina toata viata, basca cativa ani dupa. Trebuie sa recunoastem ca imaginatia designerilor este imensa si ideile unora dintre ei depasesc cu mult asteptarile noastre. Eu, personal, nu m-am gandit niciodata la varianta asta de corp de mobila

Un model de corp de mobila care il poti face sicriu