sigla bancuri365

La Constanta, delfinilor le-au crescut cuculetul (18+)

La Constanta, delfinilor le-au crescut cuculetul (18+)

Nene, cum ar fi sa te duci si tu cu nevasta-ta si juniorii intr-un magazin sa iti faci cumparaturile din week end cand deodata sa vina fiica-ta la tine cu o jucarie in mana ca cea din imagine si sa te intrebe ce fel de delfin e ala ca nu seamana cu ala pe care il stie ea din cartile de biologie.

Pe moment o sa scapi luand-o prin invaluire si aratandu-i raionul de dulciuri, insa ea va vedea la stiri reportajul despre jucariile speciale care se gasesc prin Constanta si normal ca o sa isi revendice dreptul la informatii complete. Pe care i le va da nevasta-ta ca ea a vrut la cumparaturi, nu tu.

Trecand peste situatia ipotetica de mai sus, eu unul stau si ma intreb, chiar nu mai verifica nimeni nimic in tara asta? Nu de alta da o sa cumparam creioane de la librarie si o sa primim vibratoare sau mai stiu eu ce tampenii

Dar iata si jucariile buclucase

Delfini cu jucarica

Dupa ce am terminat de scris despre bietii delfini carora le-au crescut cuculetul am dat peste alta minunatie: painea sub forma de pe**s.

Probabil ca acum trebuie sa ii credem pe unii care iti raspund cu "am mancat o p**a" cand le pui intrebarea "ce ai mancat azi?"

paine in forma ciudata