Ce fel de delfini se vând la Constanța

Nene, cum ar fi să te duci tu cu nevastă-ta și juniorii intr-un magazin să îți faci cumpărăturile din week end când deodată să vină fiică-ta la tine cu o jucărie in mână ca cea din imagine și să te intrebe ce fel de delfin e, că nu seamănă cu ăla pe care il știe ea din cărțile de biologie.

Pe moment o să scapi luând-o prin invăluire arătându-i raionul de dulciuri, insă ea va vedea la știri reportajul despre jucăriile speciale care se găsesc prin Constanța și normal ca o să își revendice dreptul la informații complete. Pe care i le va da nevastă-ta că ea a vrut la cumpărături, nu tu.

Trecând peste situația ipotetică de mai sus, eu unul stau și mă intreb, chiar nu mai verifică nimeni nimic in țara asta? Nu de alta da o săa cumpărăm creioane de la librarie și o să primim  alte tâmpenii

Dar iată și jucăriile buclucașe

Delfini cu jucarica

 

 

Adaugă comentariu

Trimite
Bancuri cu femei

- Bună, Mirela, ești acasă?- Da!- Ești machiată?- NU!- Atunci coboară...

Bancuri cu soferi

  {loadposition reclamainterior3}

Bancuri cu iubiti

- Ce frumoasă ești! Când termini munca?- Dacă totul merge bine, la 63 de...

 

 

sigla bancuri365 2019

 

Bancuri365 iși dorește să vă binedispună postând cele mai bune bancuri, glume și imagini haioase. Zilnic puteți citi bancul zilei.

Atentie!

Toate postările de pe acest site sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare - orice potrivire cu realitatea este pur întâmplătoare