sigla bancuri365

Ispravile lui Dorel

Dorel de Slatina planteaza copaci

La Slatina doi angajați ai firmei care administrează spaţiile verzi, locurile de joacă şi fântânile din municipiu, au recurs, în timpul operațiunii de montare a grătarelor de protecție cu rol decorativ, la cioplirea a arborilor unde urmau să fie montate grătarele. Si asta pentru că diametrul găurilor grătarelor de protecție era mai mic decât diametrul copacilor.

dorel a taiat copacii 1

După apariția imagnilor in presă și pe internet, cei de la firma care se ocupă de aceste lucrări au dat vina pe muncitorii care efectuau lucrările, pentru faptul că au schimbat intre ele o parte dintre grătarele de protecție.

dorel a taiat copacii 2

Personal nu văd utilitatea acestei protecții, insă specific că e o parere personală și poate din punct de vedere al aspectului acestea sunt ok. Insă până la urmă au avut de suferit copacii și e de urmărit dacă aceștia se vor usca sau vor scăpa.

Ce face Dorel de la drumuri si poduri

Unul din domeniile in care apare cel mai des Dorel este la drumuri si poduri, acolo unde intalnim o multime de specimene al caror IQ este mult sub cel normal. Iata in continuare cateva exemple:

As vrea si eu sa vad fata celui care va trebui sa scoata limitatorul de viteza. Cu siguranta isi va face cruce.

dorel a acoperit limitatorul de viteza

 

Daca stau sa ma gandesc mai bine nu Dorel este vinovat pentru cum a ramas masina, ci soferul, care nu a vrut sau nu a putut sa ia masina de acolo, pentru ca Dorel al nostru sa poata sa sape santul. Insa cum o iau cum n-o iau exista un Dorel si el e ori instalatorul ori soferul.

dorel-si-masina-parcata

Esti super grabit ca te-a sunat seful sa te duci sa iti iei prima de concediu, esti super bucuros, cobori din bloc si deodata dai de masina ta. te mai uiti odata la ea si speri ca totusi nu e a ta. Si totusi ti se confirma faptul ca masina plina de beton e a ta. Si atunci sa vezi cate injuraturi, cristosi si dumnezei iti ies din gura/secunda

Dorel lucreaza pe betoniera

Se pare ca exista si tramvaie care merg pe o singura sina. Eu unul de abia astept sa le vad pe alea care fac drifturi

drum peticit de Dorel

Asa cum e normal Dorel este intalnit pretutindeni, si are tot felul de meserii. Una din meseriile unde intalnim foarte multi dorei este cea de instalator, unde putem intalni lucrari de ale lui Dorel pe care mintea noastra nu poate sa le conceapa. E greu sa iti imaginezi ce era in mintea omului cand s-a apucat de facut asemenea lucrari.

ispravile lui dorel instalatorul

De exemplu eu unul sunt curios ce face ala care il trece treaba mare si cand intra in WC da peste asemenea minunatie de lucrare. De facut pipi nu cred ca e o problema da pentru restul e cu dichis.

Cum poate construi Dorel un WC si un pisoar

Asta sincer nu stiu ce e? Probabil e o lucrare de arta ca de folosit e clar ca nu se poate folosi

Dorel a construit jumatate de WC

Chiar nu stiu ce explicatie are. probabil nu a mai avut bani sau loc de chiuveta si atunci s-a hotarat sa foloseasca WC-ul ca si chiuveta.

WC si chiuveta a la Dorel

Cred ca proiectantul a vrut sa mai salveze din banii patronului si nu a mai proiectat si o cabina pentru WC. Sau poate ii place sa se uite toata lumea la el.

WC-ul de rege pentru Dorel

Vroiam sa inchid usa de la baie, ca eu sunt mai pudic. :)

usa baie facuta de Dorel

Asa e cand nu te uiti ca sa vezi daca bateria se potriveste la chiuveta pe care o ai.

Ispravile lui Dorel instalatorul 4

Sunt curios cati se duc sa isi faca nevoile acolo? Poate doar daca nu te mai poti tine.

Cum te duci la baie

Nu se putea ca Dorel sa nu loveasca din nou, chiar daca lucreaza la un magazin. Ia priveste aici cum a expus el o camasa pe un manechin. Se vede marfa

manechin imbracat de Dorel

Ispravile lui Dorel din bucatarie

Nu se putea ca Dorel sa evite bucataria, pentru simplul motiv ca e si el om si trebuie ca orice om, sa mance. Asa ca, in cazul in care, nu e nevasta-sa acasa sa-i gateasca sau daca e burlac Dorel se apuca el de gatit. Priviti in imaginile de mai jos ce poate iesi.

ispravile lui dorel din bucatarie

Pentru ca mancare care este cea mai iubita de burlaci este pizza normal ca si Dorel s-a apucat sa isi faca una. Numai ca...

Pizza gatita de Dorel 3

Un alt Dorel a incercat si el. Iata ce a iesit. Dupa parerea mea aduce cu explozia unei bombe atomice, mult hulita ciuperca nucleara

Pizza gatita de Dorel 2

Macar din alea doua de mai sus se poate manca ceva, dar din asta de mai jos nu mare lucru

Pizza gatita de Dorel 1

Stau si ma gandesc ce presiune era in oala aia de a proiectat cu o asa forta capacul in tavan. Sper ca nu a lovit pe nimeni.

capacul lui Dorel

Lui Dorel ii plac pastele insa nu are o oala pentru asa ceva. Asa ca foloseste cam ce are.

cum face Dorel paste

Si poate multe din cele de mai sus nu s-ar fi intamplat daca iubitul personaj nu si-ar fi pierdut ochelarii.

ce isi uita Dorel in mancare