logo bancuri 2019

 

Ispravile lui Dorel

Dorel continua sa faca ispravi

Trebuie sa recunosc ca are balta peste in privinta Doreilor, caci pe internet gasesti o multime de imagini haioase cu ceea ce pot face unii oameni.

Eu as dori sa stiu, de exemplu, pentru cine a montat WC-ul asta Dorel. Cred ca asta e modelul WC sub acoperire si eu personal in afara de pisoar pentru barbati (daca nu au probleme cu prostata) alta utilitate nu ii gasesc.

wc-ul lui Dorel

Cred ca de data asta Dorel a fost contactat pentru o lucrare de o persoana care e pe invers, si aici ma gandesc ca merg in maini. Ca altfel nu inteleg de ce a montat usa asa. Sunt curios cum se uita pe vizor.

Dorel si-a schimbat usa de la apartament

A venit Dorel a montat mobila si a plecat. A iesit cam asa.

Dorel a pus mobila la bucatarie

Eu acum astept sa vad unde isi pune ceasul de perete si tablourile

cum monteaza dorel draperiile

Ce masti de protectie poarta Dorel

Pe Dorel il intalnim in orice colt al lumii si vine cu idei si solutii din ce in ce mai amuzante. Mai jos o sa regasiti cateva solutii gasite de Dorel pentru a-si inlocui masca de protectie.

Nu ti-a dat patronul casca de protectie sau ai uitat-o acasa, iata o solutie pentru inlocuirea ei. Un simplu bidon de apa te protejeaza mai ceva ca castile astronautilor

Masca de protectie a lui Dorel 2

Eu sunt curios daca continutul se consuma inainte sau dupa ce sudeaza teava de esapament?

Masca de protectie a lui Dorel 3

Cea mai solida masca de protectie, e mai ceva ca cea a costumului lui Ironman

Masca de protectie a lui Dorel 1

Sincer sa fiu nu stiu ce naiba si-a pus pe fata insa am trecut-o in categorie pentru ca nu am mai vazut asa ceva pana acum

Masca de protectie a lui Dorel 4

Pe vremea lui Ceausescu la noi ziarul se folosea la invelit salamul, acum unii il folosesc ca masca de protectie

La ce poti folosi ziarul

Alte ispravi ale lui Dorel

Dorel e din ce in ce mai prezent in viata noastra si loveste cand nu te astepti. Iata cateva imagini cu ce poate face acest personaj

Asta-i stalpul care, dupa reparatia facuta de Dorel, o sa tina 100 de ani

stalpul care tine 100 de ani

Reclama asta e pentru cei care sunt beti morti si pot citi din orice pozitie

Dorel a montat un panou publicitar

Aia din rai au cumva casierie unde poti plati amenzile ?

Dorel a scris avertizarea

 

Ce lucrari a mai facut Dorel instalatorul

Dorel revine, ca fara el viata devine plictisitoare, de data asta cu minuni de prin baie. Imaginile cu caloriferul sunt proaspete, de lucrarea lui Dorel plangandu-se o persoana de prin Iasi, pe facebook, nu cu mult timp in urma.

Dorel a ramas un fan al provocarii Harlem Shake asa ca s-a gandit el mult si bine si a hotarat sa isi faca munca mai usoara cand are chef de dans. Asa ca si-a montat o priza in dus - cand are chef de Harlem Shake baga degetele in ea si o pune de un dans superb.

Dorel este instalator 3

Nu stiu ce s-a spun, insa cred ca cel care a facut lucrarea de mai jos, a zis la misto ca e instalator, pentru ca nu cred ca poate exista cineva sa faca asa ceva unei tevi si sa spere ca apa va circula pe acolo.

Dorel e instalator 2

Dorele daca ai vazut ca nu ai spatiu pentru calorifer, de ce nu ai daramat peretele tata, ca era mai ok.:))

Dorel este instalator 1

 

Dorel de Slatina planteaza copaci

La Slatina doi angajați ai firmei care administrează spaţiile verzi, locurile de joacă şi fântânile din municipiu, au recurs, în timpul operațiunii de montare a grătarelor de protecție cu rol decorativ, la cioplirea a arborilor unde urmau să fie montate grătarele. Si asta pentru că diametrul găurilor grătarelor de protecție era mai mic decât diametrul copacilor.

dorel a taiat copacii 1

După apariția imagnilor in presă și pe internet, cei de la firma care se ocupă de aceste lucrări au dat vina pe muncitorii care efectuau lucrările, pentru faptul că au schimbat intre ele o parte dintre grătarele de protecție.

dorel a taiat copacii 2

Personal nu văd utilitatea acestei protecții, insă specific că e o parere personală și poate din punct de vedere al aspectului acestea sunt ok. Insă până la urmă au avut de suferit copacii și e de urmărit dacă aceștia se vor usca sau vor scăpa.