logo bancuri 2019

 

Mesaje de Sfanta Marie mica - mesaje si texte SMS de Sfanta Maria

Mesaje de Sfanta Marie mica - mesaje si texte SMS de Sfanta Maria

 

Pentru toti cei care au in familie, printre prieteni sau colegi persoane care isi sarbatoresc de Sfanta Maria onomastica iata cateva propuneri de mesaje pe care le puteti trimite celor dragi:

Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Maria!

 

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

 

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

 

Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.

 

Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani!

 

la multi ani maria 2018

 

Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Să fi cuminte și să asculți de prietenii tăi pentru ca noi îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume.

 

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

 

Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

 

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

 

În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

 

Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi să-ţi călăuzească paşii pe calea vieţii, să te ridice când eşti la pământ şi să-ţi binecuvânteze fiecare moment al vieţii. La mulţi ani binecuvântaţi!

 

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

 

E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!

 

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!