Mesaje de felicitare pentru casatorie

Mesaje de felicitare pentru casatorie

Momentul casatoriei este moment special in viata fiecarui om si el trebuie sa ramana cu amintiri placute. Daca aveti prieteni carora doriti sa le trimiteti mesaje de felicitare pentru casatorie iata mai jos cateva sugestii pe care le puteti folosi.

Acum si mereu, familia voastra minunata sa nu intampine niciodata nefericirea. Sa aveti o viata spectaculoasa impreuna!

----------

Soarele aduce un nou inceput pe care luna il tine in intuneric. Ca in cer, asa si pe pamant, caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa decat doi oameni uniti prin dragoste.

----------

Cu ocazia acestei zile, va doresc ca si peste mai multi ani sa fiti la fel de tineri, fericiti si sa va iubiti la fel de mult sau chiar mai mult. Felicitari!”

----------

Doi oameni, doi tovarasi de drum, nu doar primesc, ci dau de acum. Masura pentru asta nu exista. Natura intreaga s-a oprit si canta pentru fericirea voastra.

----------

Sa aveti grija unul de celalalt, din moment ce de acum inainte sunteti cei mai apropiati oameni de pe pamant. Felicitari cu ocazia nuntii!

----------

Nimic nu poate fi mai bun decat sa incepi o noua familie. Sa o apreciezi si sa o onorezi intreaga viata. Felicitari pentru casatorie!

----------

Familia voastra este precum un copil: are nevoie de iubire, atentie si grija pentru a deveni puternica si frumoasa. Felicitari pentru casatorie!

----------

Acum iubirea incepe sa invete ce inseamna rabdarea si iertarea, increderea si cinstea, altruismul, consecventa, curajul si daruirea. Sunt itele din care se tese o casnicie.

----------

Fie ca povestea voastra de dragoste sa fie la fel de magica precum cele din basme. Felicitari pentru casatorie!

----------

Abia v-ati casatorit, dar abia astept sa va vad copiii simpatici. Felicitari, dragi miri!

----------

Aniversarea voastra ne ofera prilejul de a sarbatori bucuriile prezentului, amintirile trecutului si promisiunile viitorului. La multi ani!

----------

Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de Piatra!

----------

Fie ca viata voastra impreuna sa fie plina de momente de neuitat si tandrete fara margini. Felicitari!

----------

Va felicit cu prilejul acestui eveniment fericit si va doresc sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna!

----------

O familie tanara este plina de planuri si visuri si imi doresc ca ele sa devina reale pentru voi. Felicitari!

----------

Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu veti cunoaste niciodata nefericirea. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

----------

Doi oameni, doi tovarasi de drum, nu doar primesc, ci dau de acum. Masura pentru asta nu exista. Natura intreaga s-a oprit si canta pentru fericirea voastra. Casa de Piatra!

----------

Doua suflete sunt doua aripi si cand se gases, se potrivesc si se unesc inaltimile cerului si portile paradisului le sunt deschise. Iubiti-va frumos si veti fi fericiti.

----------

Pe masura ce au trecut anii, un singur lucru a ramas la fel: dragostea pe care o purtati in priviri atunci cand va aflati unul in fata celuilalt. Sper ca aceasta iubire sa nu dispara niciodata din viata voastra. La multi ani!

----------

A venit si ziua in care sarbatorim impreuna tainele increderii, ale intelegerii, ale dragostei de care ati dat dovada in toti acesti ani de casatorie. La multi ani!

----------

Am vazut ca formati un cuplu minunat si meritati sa aveti o viata fericita impreuna. Felicitari cu ocazia nuntii!

Bancuri cu iubiti

Ea și el in pat:Ea: - E prima oară când fac asta, nu vreau să-ți faci o...

Bancuri cu ciobani

- Ma, Ioane, ma doare un ochi. Ce sa fac? - Mai, Vasile, pe mine anul...

Bancuri cu barbati

Doctorul către pacient : - În ultimul an, câte partenere ați avut?- Cu...

Bancuri cu barbati

Se întâlnesc doi prieteni și unul observă:- Băhh, dar tu de când porți...

Bancul zilei

La ora de anatomie Bulă este întrebat de profesoară: - Ia să-mi spui tu...

Bancuri cu betivi

Un român se trezește mahmur a două zi după o betie.Merge la baie și,...

 

 

sigla bancuri365 2019

 

Bancuri365 iși dorește să vă binedispună postând cele mai bune bancuri, glume și imagini haioase. Zilnic puteți citi bancul zilei.

Atentie!

Toate postările de pe acest site sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare - orice potrivire cu realitatea este pur întâmplătoare