Bancul zilei 13 noiembrie 2022

O companie românească și una germană au convenit să desfășoare un turneu de canotaj cu caiac la nivelul 8+1.
După o practică și exersare lungă și grea, ambele echipe participă la competiția sportivă... dar Germania iese învingătoare cu un avans de 1 km.
Managementul a decis că motivul acestei înfrângeri zdrobitoare trebuie aflat, așa că au angajat o firmă de consultanță care să investigheze problema și să recomande acțiuni corective.
După mai multe săptămâni de investigații, s-a constatat că echipa germană a avut opt oameni la vâsle și unul la cârmă, pe când românii au avut un om care vâslea și opt oameni la cârmă.
Așa că, după un an de studii și milioane de dolari cheltuiți ca să analizeze problema, firma de consultanță a ajuns la concluzia că sunt prea mulți oameni la cârmă și prea puțini la vâsle în echipa României.
Deci, pe măsură ce se apropia ziua cursei din anul următor, structura manageriala a echipei invinse a fost complet reorganizată.
Noua structură cuprindea : patru manageri de cârmă, trei manageri zonali de cârmă și un nou sistem de urmărire a performanțelor pentru omul de la vâsle, ca să i se asigure stimulent în muncă.
Anul următor, germanii iar au câștigat, acum cu un avans de 2 km.
Umiliți, cei din corporația românească l-au concediat pe vâslaș pentru performanțe slabe și au acordat managerilor o primă, pentru că au descoperit unde era problema.

 

cum arata lumea din ziua de astazi bancuri

 

Bancuri cu turisti

- Alo, agenția de turism?- Da.- Vreau să mă odihnesc!- Câți bani aveți?-...

Bancuri cu pensionari

Doua adolescente in tren:- A plouat bine pe la noi, rosiile s-au facut...

Bancuri cu doctori

- Domnule doctor, eu tot văd capre negre!- Ați văzut vreun psiholog?- Nu,...

Bancuri cu copii

- Fiule, de unde ai bicicleta?- Am făcut schimb cu Andrei.- Ce i-ai dat...

Bancuri cu olteni

Un caracalean dă telefon la Radio Erevan şi întreabă:- O femeie îmi face...

Bancul zilei

Bulă vede pe eticheta unei sticle de țuică două prune.- Cum vine treaba...

 

 

sigla bancuri365 2019

 

Bancuri365 iși dorește să vă binedispună postând cele mai bune bancuri, glume și imagini haioase. Zilnic puteți citi bancul zilei.

Atentie!

Toate postările de pe acest site sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare - orice potrivire cu realitatea este pur întâmplătoare