sigla bancuri365

In ce restaurant intrase clientul

In ce restaurant intrase clientul

Clientul:
– Ce fel de restaurant e asta? Ciorbă nu mai este, felul doi nu mai este, desert nu mai este…aduceţi-mi haina, vă rog!
Chelnerul:
– Este un restaurant cu specific românesc: nici haina nu mai este!

ce se bea la aniversarea casatoriei

Daca v-a placut cititi si alte bancuri cu chelneri:

Un tip intra intr-un local si ii spune chelneritei:
− Vreau un sandwich cu o felie de paine alba, una de paine neagra şi una de paine integrala, prajite mediu. Pune sunca şi branza pe stratul de jos, puiul, frunza de laptuca si rosia pe stratul de sus. Pune maioneza pe fiecare strat. taie cojile şi taie-l in patru, cu cate o felie de muratura pe fiecare si o scobitoare care să tina la un loc fiecare sfert. Ai inteles?
− S-a facut, zise chelnarita.
Apoi striga spre bucatarie:
– Un sandwich pentru un arhitect. Aduc şi planurile imediat.

----------

Ospătar, opreşte ventilatorul acela! M-a cam luat cu rece.
-Fiţi fără grijă, domnule, imediat o să va aduc notă de plata şi o să va ia căldurile...

----------

Clientul către ospătar:
- Nu-mi plac surprizele, aşa că vă zic de acum: am numai 50 de lei la mine. Ce-mi recomandaţi?
Ospatarul:
- Un alt restaurant.

----------

- Care este cea mai mare dorinta a dumneavoastra, a chelnerilor? intreaba un reporter in cadrul unui interviu.
- Clientii sa manance acasa, iar bacsisul sa-l trimita prin mandat postal.

----------

- Nu valoreaza cine stie ce vinul dumneavoastra.
- Nu cred, zice ospatarul. O sa vedeti cand veti plati.