Cum iesi in castig dupa un control de la ANAF

Vine un control de la ANAF la o Agentie de Turism.
A doua zi de dimineata administratorul e asteptat la sediul ANAF cu toate documentele cerute spre control. A doua zi la pirma ora, administratorul Agentiei intra in biroul Inspectorului ANAF impreuna cu Avocatul sau.
Pana sa inceapa verificarea documentelor fac ceva conversatie si avocatul administratorului zice: “Sa stiti ca firma e in situatia in care este deoarece clientul meu isi asuma riscuri mult prea mari!”
“Stimate domn” – continua administratorul agentiei – “adevarul este ca eu sunt un adept al riscului si imi plac mult pariurile. Uite de exemplu fac pariu acum pe loc cu dvs, pe 10.000 de ron, ca pot sa imi musc un ochi!”
“Ha, ha! Asa ceva e imposibil! Accept pariul.” raspunde Inspectorul Anaf.
La care administratorul isi scoate ochiul de sticla si il musca calm. Inspectorul ramane consternat realizand gravitatea situatiei: facuse pariu pe 10.000 de ron in fata unui avocat si il pierduse.
Cu toate acestea administratorul agentiei este generos:
“Ei, adevarul e ca nu aveati de unde sa stiti ca am un ochi de sticla! Dar, sunt intelegator – cum stiu ca veti fi si dvs – si va mai dau o sansa: dublu sau nimic, ca pot sa imi musc si celalalt ochi!”
Inspectorul se uita atent la celalalt ochi al tipului, se asigura ca nu e de sticla si accepta.
Omul nostru isi scoate proteza dentara din gura si isi musca cu grija ochiul sanatos cu dintii falsi. Inspectorul ANAF este socat. Nu se astepta la asa ceva. Si acum era deja dator cu 20.000 de ron unui contribuabil pe care urma sa il controleze. Situatia parea fara iesire cand administratorul agentiei se ridica de pe scaun si ii face o noua propunere:
“Chiar nu aveati de unde sa stiti ca am si proteza dentara! Va inteleg si va mai dau cu bucurie inca o sansa: dublu sau nimic, ca pot sa urinez peste biroul dvs, exact in cosul acela de gunoi, fara sa vars nici o picatura pe birou si pe acte”
“Asa ceva e fizic imposibil. Ma vad obligat sa accept pariul” – raspunde inspectorul.
Incepe administratorul agentiei sa isi faca treaba si – pana la urma – se pare ca nici o picatura nu a ajuns… in cosul de gunoi! In vreme ce biroul si actele sale erau toate umezi, Inspectorul sare de pe scaun bucuros ca nu mai este dator 20.000 ron celui pe care trebuia sa il controleze. Iar avocatul isi ia smartphone-ul si il arunca de perete.
“Dar ce s-a intamplat? De ce v-ati enervat asa?” intreaba Inspectorul.
La care avocatul raspunde:
“Ieri, cand am aflat ca a venit ANAF-ul in control la Agentie, clientul meu a pus pariu cu mine, pe 1.000.000 euro, ca va intra in sediul Fiscului si se va pisa pe biroul Inspectorului ANAF in vreme ce acesta se va bucura sincer!”

de ce este emotionata o functionara

 

Adaugă comentariu

Trimite
Bancuri cu iubiti

- Ce frumoasă ești! Când termini munca?- Dacă totul merge bine, la 63 de...

Bancuri cu femei

O pitipoancă intră într-un magazin cu articole de sport și drumeție și...

Bancuri de sarbatori

Trebuie să o anunț pe bunica ca ăștia de la Primărie i-au furat...

Bancuri cu femei

- De ce femeile se căsătoresc?- Din lipsă de experiență. - De ce...

 

 

sigla bancuri365 2019

 

Bancuri365 iși dorește să vă binedispună postând cele mai bune bancuri, glume și imagini haioase. Zilnic puteți citi bancul zilei.

Atentie!

Toate postările de pe acest site sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare - orice potrivire cu realitatea este pur întâmplătoare